HYVINVOINTI

Hyvinvointivalmennukset ja -kurssit

Intohimonani on inspiroida ja auttaa ihmisiä ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Olen kouluttautunut klassinen hieroja, FMS -ammattilainen, Primal Move -ohjaaja sekä NLP-valmentaja.


Vedän toiminnallisia workshopeja, 

puhun aiheesta useille erilaisille ryhmille ja yhteisöille sekä valmennan yksityishenkilöitä erilaisissa elämäntilanteissa.

ossi-ui.jpeg
 

HYVINVOINTIVALMENNUKSET JA -KURSSIT

Tsekkaa tästä viimeisimmät työt hyvinvoinnin parissa, ja tilaa mut teillekkin!

 

Vuoden 2016 aikana

JHL RY:N OPINTOPÄIVIEN TOIMINNALLISET LUENNOT KIERTUEELLA YMPÄRI SUOMEN

JHL:n jäsenille suunnatuilla luennoilla kävimme läpi kokonaisvaltaista hyvinvointia, sekä teimme harjoitteita ja tavoitteita oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Tavoitteena oli antaa esimiehille ja luottamushenkilöille työkaluja arkeen liiton piirissä oleville työpaikoille. Luentoja kertyi 10 kpl.

10/2016

PUHE HYVINVOINNISTA YLI 200 HLÖLLE JHL RY:N SOTEFESTAREILLA HELSINGISSÄ

Luennoin JHL ry:n valtakunnallisilla Sote-festareilla aiheesta henkinen ja fyysisen jaksaminen lokakuussa 2016.

Katso tästä videohaastattelu luennon jälkeen (JHL:n uutisarkisto 26.10.2016 ).

11/2018

KONEET KÄYNTIIN - KEINOJA OMAN ENERGIAN HALLINTAAN, VALMET TECHNOLOGIES OY, JYVÄSKYLÄ

Toiminnallinen luento Valmetin kehityspuolen työntekijöille. Aiheenamme oli oman energian hallinta ja työkalut hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

11/2018

"HYPPÄÄ HAPEN HIENOUKSIIN" -WORKSHOP, KESKI-SUOMEN OPISKELIJA-ASUNTOSÄÄTIÖ

KOAS:n toimihenkilöille suunnatussa "Hyppää Hapen Hienouksiin" -workshopissa opettelimme hermoston ja stressin säätelyä, käyttäen apuna valikoituja hengitystekniikoita ja kylmäkylpemistä.

01/2018 - jatkuu

THE GOOD GUYS KOMBUCHA, OSAKAS

Kuvasimme v. 2017 16-osaisen TeaBagPackers -teedokumentin Suomessa ja Sri Lankassa. Tuo kokemus johti The Good Guys Kombucha -yrityksen perustamiseen. Olen mukana osakkaana ja videotiimissä. Voit bongata mut myös tapahtumista.

2012 alkaen - jatkuu

YKSILÖVALMENNUSTA ELÄMÄNTILANTEIDEN JA TAVOITTEIDEN TUKEMISEKSI

Annan henkilökohtaista valmennusta liittyen terveyteen, hyvinvointiin ja oman osaamisen kehittämiseen. Käsiteltäviä aiheita ovat olleet muun muassa sairauden hoito elintapamuutoksilla, oman osaamisen kehittäminen, tapahtumatuottaminen, yritystoiminnan perustaminen, esiintyminen ja oman energian johtaminen. Käytän työssäni apuna muun muassa NLP -tekniikoita sekä pitkää kokemustani hyvinvointi-, nuoriso- ja liike-elämästä.

v. 2012 alkaen - jatkuu

KEHONHUOLTO -WORKSHOPIT

Olen pitänyt kehonhuoltoon liittyviä workshoppeja jo yli seitsemän vuotta. Aiheena on ollut mm. stressinhallinta, uni, lihashuolto, toiminnallinen liike, itsehoitomenetelmät ja kivunhallinta.

22/09/2020

HERMOSTO 101 - VERKKOWEBINAARI, JULKISTEN JA HYVINVOINTIALOJEN LIITTO

Hermosto 101 - Hengityksellä Huippukuntoon oli toiminnallinen luento, jossa käytiin läpi hermoston toimintaa sekä helppoja ja tehokkaita työkaluja, joilla rauhoittaa, energisoida ja kontrolloida kehon toimintoja.

03/2018 alkaen - jatkuu

"HYPPÄÄ HAPEN HIENOUKSIIN" -WORKSHOPIT STUDIO LAIVEELLA

"Hyppää Hapen Hienouksiin" -workshopeissa opettelemme hermoston ja stressin säätelyä valikoiduilla hengitystekniikoilla ja kylmäkylpemisellä.